STN EN ISO 3093: 2010 (46 1018), Pšenica, raž a múky z nich, tvrdá pšenica a tvrdá pšenica semolina. Stanovenie čísla poklesu podľa Hagberga-Pertena (ISO 3093: 2009). (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 3093: 2009