STN EN ISO 3093: 2010 (46 1018), Pšenica, raž a múky z nich, tvrdá pšenica a tvrdá pšenica semolina. Stanovenie čísla poklesu podľa Hagberga-Pertena (ISO 3093: 2009). - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 3093: 2009
Táto norma nahrádza STN EN ISO 3093 z novembra 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Technická komisia: TK 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky
Keywords: normy