STN EN 15695-1: 2010 (47 4428), Poľnohospodárske traktory a samohybné postrekovače. Ochrana obsluhy (vodiča) pred nebezpečnými látkami Časť 1 Klasifikácia, požiadavky a postupy skúšania kabín - Volčko, Jaroslav; Mihálik, Dušan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou EN 15695-1: 2009