STN EN 15695-2: 2010 (47 4428), Poľnohospodárske traktory a samohybné postrekovače. Ochrana obsluhy (vodiča) pred nebezpečnými látkami Časť 2 Filtre, požiadavky a postupy skúšania - Volčko, Jaroslav; Mihálik, Dušan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 25 Poľnohospodárske a lesnícke stroje (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou EN 15695-2: 2009
Spracovateľ: Jaroslav Volčko, Dušan Mihálik. Technická komisia: TK 25 Poľnohospodárske a lesnícke stroje
Dátum účinnosti opravy normy: november 2012
Keywords: normy