STN ISO 6658: 2010 [neplatná] (56 0032), Senzorická analýza. Metodológia. Všeobecný návod. - Kerekréty, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 6658: 2005
Norma je neplatná od 1. 8. 2022
Táto norma nahádza STN 56 0032-3 z 24.10.1990 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Kerekréty. Technická komisia: TK 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky
Keywords: normy