STN EN ISO 8589: 2010 (56 0036), Senzorická analýza. Všeobecný návod na usporiadanie senzorických pracovísk (ISO 8589: 2007). - Kerekréty, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 8589: 2010
Táto norma nahrádza STN ISO 8589 z januára 1993 v celom rozsahu
Spracovateľ: Jozef Kerekréty. Technická komisia: TK 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky
Keywords: normy