STN P CEN ISO/TS 11133-1: 2010 (56 0106), Mikrobiológia potravín a krmív. Pokyny na prípravu a výrobu kultivačných médií Časť 1 Všeobecné pokyny na zabezpečenie kvality pri príprave kultivačných médií v laboratóriu (ISO/TS 11133-1: 2009) - Kaclíková, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto predbežná norma je slovenskou verziou CEN ISO/TS 11133-1: 2009