STN P CEN ISO/TS 11133-1: 2010 (56 0106), Mikrobiológia potravín a krmív. Pokyny na prípravu a výrobu kultivačných médií Časť 1 Všeobecné pokyny na zabezpečenie kvality pri príprave kultivačných médií v laboratóriu (ISO/TS 11133-1: 2009) - Kaclíková, Eva; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto predbežná norma je slovenskou verziou CEN ISO/TS 11133-1: 2009
Táto predbežná norma je určená na overenie
Táto norma nahrádza STN P ENV ISO 11133-1 z decembra 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Eva Kaclíková. Technická komisia: TK 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky
Norma je nahradená normou STN EN ISO 11133 z novembra 2016 v celom rozsahu
Keywords: normy