STN ISO 21807: 2010 [neplatná] (56 0121), Mikrobiológia potravín a krmív. Stanovenie aktivity vody. - Kaclíková, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 21807: 2004