STN ISO 2917: 2010 (57 0155), Mäso a mäsové výrobky. Meranie pH. Referenčná metóda. - Kaclíková, Eva (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 2917: 1999