STN ISO 2917: 2010 (57 0155), Mäso a mäsové výrobky. Meranie pH. Referenčná metóda. - Kaclíková, Eva; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 2917: 1999
Spracovateľ: Eva Kaclíková. Technická komisia: TK 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky
Keywords: normy