STN ISO 7432: 2010 (64 0650), Rúry a tvarovky zo sklených laminátov (GRP). Skúšobné metódy na overenie konštrukcie spojov s elastomérovými tesneniami s hrdlom a hladkým koncom, vrátane spojov s obojstrannými hrdlami, blokovaných proti vytiahnutiu. - Pašek, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 7432: 2002