STN ISO 7432: 2010 (64 0650), Rúry a tvarovky zo sklených laminátov (GRP). Skúšobné metódy na overenie konštrukcie spojov s elastomérovými tesneniami s hrdlom a hladkým koncom, vrátane spojov s obojstrannými hrdlami, blokovaných proti vytiahnutiu. - Pašek, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 26 Rúry, tvarovky a armatúry z plastov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 7432: 2002
Táto norma nahrádza STN EN 1448 z apríla 2001 v celom rozsahu. STN EN 1448 z apríla 2001 bola zrušená 1.12.2007 bez náhrady
Spracovateľ: Ján Pašek. Technická komisia: TK 26 Rúry, tvarovky a armatúry z plastov
Keywords: normy