STN ISO 8533: 2010 (64 0651), Rúry a tvarovky zo sklených laminátov (GRP). Skúšobné metódy na overenie konštrukcie lepených alebo laminovaných spojov. - Pašek, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 8533: 2003