STN ISO 8483: 2010 (64 0652), Rúry a tvarovky zo sklených laminátov (GRP). Skúšobné metódy na overenie konštrukcie skrutkovaných prírubových spojov. - Pašek, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 26 Rúry, tvarovky a armatúry z plastov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 8483: 2003
Táto norma nahrádza STN EN 1450 + A1 z júla 2001 v celom rozsahu. STN EN 1450 + A1 z júla 2001 bola zrušená 1.12.2007 bez náhrady
Spracovateľ: Ján Pašek. Technická komisia: TK 26 Rúry, tvarovky a armatúry z plastov
Keywords: normy