STN ISO 14828: 2010 (64 0658), Rúry a tvarovky zo sklených laminátov (GRP). Určovanie dlhodobej špecifickej relaxačnej kruhovej tuhosti za mokra a výpočet relaxačného faktora za mokra. - Pašek, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 14828: 2003