STN ISO 14828: 2010 (64 0658), Rúry a tvarovky zo sklených laminátov (GRP). Určovanie dlhodobej špecifickej relaxačnej kruhovej tuhosti za mokra a výpočet relaxačného faktora za mokra. - Pašek, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 26 Rúry, tvarovky a armatúry z plastov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 14828: 2003
Spracovateľ: Ján Pašek. Technická komisia: TK 26 Rúry, tvarovky a armatúry z plastov
Keywords: normy