STN EN ISO 13967: 2010 (64 3074), Tvarovky z termoplastov. Stanovenie kruhovej tuhosti (ISO 13967: 2009). - Pašek, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 13967: 2009