STN EN 1367-2: 2010 (72 1188), Skúšky na stanovenie tepelných vlastností a odolnosti kameniva proti klimatickým účinkom Časť 2 Skúška pomocou síranu horečnatého - Grünner, Karol (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1367-2: 2009