STN EN 1367-2: 2010 (72 1188), Skúšky na stanovenie tepelných vlastností a odolnosti kameniva proti klimatickým účinkom Časť 2 Skúška pomocou síranu horečnatého - Grünner, Karol; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 75 Kameň a kamenivo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1367-2: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 1367-2 z apríla 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Karol Grünner.Technická komisia: TK 75 Kameň a kamenivo
Keywords: normy