TNI CEN/TR 15615: 2010 (73 0713), Technická normalizačná informácia. Vysvetlenie všeobecných vzťahov medzi rozličnými európskými normami a smernicou o energetickej hospodárnosti budov. Zastrešujúci dokument. - Magyar, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 58 Tepelná ochrana budov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto technická normalizačná informácia je slovenskou verziou CEN/TR 15615: 2008
Táto TNI nahrádza anglickú verziu TNI CEN/TR 15615 z marca 2009 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Magyar. Technická komisia: TK 58 Tepelná ochrana budov
Norma je nahradená normou TNI CEN ISO/TR 52000-2 z októbra 2020 v celom rozsahu
Keywords: normy