STN EN 15733: 2010 (96 5505), Služby realitných maklérov. Požiadavky na poskytovanie služieb realitných maklérov. - Litomerická, Adriena; Haviar, Stanislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15733: 2009