STN EN 15733: 2010 (96 5505), Služby realitných maklérov. Požiadavky na poskytovanie služieb realitných maklérov. - Litomerická, Adriena; Haviar, Stanislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 701: Pracovná skupina: Služby realitných kancelárií (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15733: 2009
Spracovateľ: Adriena Litomerická, Stanislav Haviar. Technická komisia: TK 701: Pracovná skupina: Služby realitných kancelárií
Keywords: normy