STN EN 60335-2-73/A2: 2010 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-73 Osobitné požiadavky na stabilné ponorné ohrievače. Zmena A2 (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto zmena A2 STN EN 60335-2-73: 2005 je slovenskou verziou európskej normy EN 60335-2-73: 2003/A2: 2009