STN EN 60335-2-74/A2: 2010 (36 1055), Elektrické spotrebiče pre domácnosť a na podobné účely. Bezpečnosť Časť 2-74 Osobitné požiadavky na prenosné ponormé ohrievače. Zmena A2 - Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto zmena A2 STN EN 60335-2-74: 2004 je slovenskou verziou európskej normy EN 60335-2-74: 2003/A2: 2009
Spracovateľ: Technická komisia: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie
Keywords: normy