STN EN 60332-3-22: 2010 (34 7101), Skúšky elektrických a optovláknových káblov v podmienkach horenia Časť 3-22 Skúška vertikálne šíreným plameňom na vertikálne uložených vodičoch alebo kábloch vo zväzkoch. Kategória A - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60332-3-22: 2009