STN ISO 5725-5: 2002 (01 0251), Presnosť (správnosť a zhodnosť) metód a výsledkov meraní Časť 5 Alternatívne metódy stanovenia zhodnosti normalizovanej metódy merania - Janiga, Ivan; Palenčár, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje ISO 5725-5: 1998