STN ISO 5725-5: 2002 (01 0251), Presnosť (správnosť a zhodnosť) metód a výsledkov meraní Časť 5 Alternatívne metódy stanovenia zhodnosti normalizovanej metódy merania - Janiga, Ivan; Palenčár, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 71 Aplikácia štatistických metód (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2002)
Táto norma obsahuje ISO 5725-5: 1998
Spracovateľ: Ivan Janiga, Rudolf Palenčár. Technická normalizačná komisia: TNK 71 Aplikácia štatistických metód
Dátum účinnosti opravy normy: jún 2010
Keywords: normy