STN ISO 5725-6: 2000 (01 0251), Presnosť (správnosť a zhodnosť) metód a výsledkov merania Časť 6 Použitie hodnôt mier presnosti v praxi - Janiga, Ivan; Palenčár, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 5725-6: 1994