STN ISO 5725-6: 2000 (01 0251), Presnosť (správnosť a zhodnosť) metód a výsledkov merania Časť 6 Použitie hodnôt mier presnosti v praxi - Janiga, Ivan; Palenčár, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická normalizačná komisia č. 71 Aplikácia štatistických metód (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2000)
Táto norma obsahuje ISO 5725-6: 1994
Táto norma spolu s STN ISO 5725-1, STN ISO 5725-2, STN ISO 5725-3 a STN ISO 5725-4 nahrádza STN 01 0251 zo 17.5.1988 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ivan Janiga, Rudolf Palenčár. Technická normalizačná komisia: TNK 71 Aplikácia štatistických metód
Dátum účinnosti opravy normy: jún 2010
Keywords: normy