STN EN ISO 10991: 2010 (01 6002), Mikroprocesové inžinierstvo. Slovník (ISO 10991: 2009). - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 10991: 2009
Spracovateľ: Miroslav Kočan, Natália Kočanová.
Keywords: normy