STN EN 1020: 2010 (06 1911), Ohrievače vzduchu na plynné palivá s nútenou konvekciou, vybavené ventilátorom na prívod spaľovacieho vzduchu alebo na odvod spalín, s menovitým tepelným príkonom vypočítaným z výhrevnosti najviac 300 kW, na vykurovanie priestorov nebytových objektov. - Rypák, Rudolf; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 51 Plynárenstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1020: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 1020 z júla 2000 v celom rozsahu
Spracovateľ: Rudolf Rypák. Technická komisia: TK 51 Plynárenstvo
Keywords: normy