STN ISO 830: 2010 (26 9007), Kontajnery. Slovník. - Kalinčák, Daniel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 32 Technické prostriedky intermodálnej prepravy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 830: 1999 vrátane opravy TC 1: 2001
Táto norma nahrádza STN ISO z decembra 1993 v celom rozsahu
Spracovateľ: Daniel Kalinčák. Technická komisia: TK 32 Technické prostriedky intermodálnej prepravy
Keywords: normy