STN EN 13000: 2010 (27 0045), Žeriavy. Mobilné žeriavy. - Rusňák, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 100 Zdvíhacie zariadenia, žeriavy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13000: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 13000 z júla 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Peter Rusňák. Technická komisia: TK 100 Zdvíhacie zariadenia, žeriavy
Norma je nahradená normou STN EN 13000 + A1 z januára 2015 v celom rozsahu
Keywords: normy