STN EN 50176: 2010 (33 2037), Stacionárne zariadenia na elektrostatické nanášanie horľavých kvapalných náterových látok. Bezpečnostné požiadavky. - Studničná, Konštantína; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 86 Zariadenia a ochranné systémy do potenciálne výbušných atmosfér (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50176: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 50176 z februára 2002 v celom rozsahu. STN EN 50176 z februára 2002 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.9.2012
Spracovateľ: Konštantína Studničná. Technická komisia: TK 86 Zariadenia a ochranné systémy do potenciálne výbušných atmosfér
Keywords: normy