STN EN 50119: 2010 (34 1560), Dráhové aplikácie. Pevné inštalácie. Vrchné trolejové vedenia pre elektrickú trakciu. - Cengelová, Ladislava; Cengel, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50119: 2009