STN EN 50119: 2010 (34 1560), Dráhové aplikácie. Pevné inštalácie. Vrchné trolejové vedenia pre elektrickú trakciu. - Cengelová, Ladislava; Cengel, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 83 Elektrické a elektronické zariadenia pre železnice (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 50119: 2009
Spracovateľ: Ladislava Cengelová, Ladislav Cengel. Technická komisia: TK 83 Elektrické a elektronické zariadenia pre železnice
Keywords: normy