STN EN 60269-4: 2010 (35 4701), Nízkonapäťové poistky Časť 4 Doplnkové požiadavky na tavné vložky určené na istenie polovodičových prvkov - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60269-4: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 60269-4 z marca 2008 v celom rozsahu. STN EN 60269-4 z marca 2008 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.9.2012
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy