STN EN 60601-2-44: 2010 (36 4800), Zdravotnícke elektrické prístroje Časť 2-44 Osobitné požiadavky na základnú bezpečnosť a nevyhnutné prevádzkové vlastnosti röntgenových prístrojov na výpočtovú tomografiu - Auxt, Anton; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 54 Elektrické zariadenia v zdravotníckej praxi (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 60601-2-44: 2009
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 60601-2-44 z apríla 2010 a STN EN 60601-2-44 z novembra 2002 v celom rozsahu. STN EN 60601-2-44 z novembra 2002 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.5.2012
Spracovateľ: Anton Auxt. Technická komisia: TK 54 Elektrické zariadenia v zdravotníckej praxi
Keywords: normy