STN EN ISO 712: 2010 (46 1014), Obilniny a výrobky z obilnín. Stanovenie obsahu vody. Referenčná metóda (ISO 712: 2009). - Polák, Marián (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 712: 2009