STN EN ISO 712: 2010 (46 1014), Obilniny a výrobky z obilnín. Stanovenie obsahu vody. Referenčná metóda (ISO 712: 2009). - Polák, Marián; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 712: 2009
Táto norma nahrádza STN ISO 712 z novembra 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Marián Polák. Technická komisia: TK 78 Poľnohospodárske produkty a potravinárske výrobky
Keywords: normy