STN EN ISO 24333: 2010 (46 1026), Obilniny a výrobky z obilnín. Odber vzoriek (ISO 24333: 2009). - Polák, Marián; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 78 Poľnohospodárske produkty a poľnohospodárske výrobky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 24333: 2009
Táto norma nahrádza STN EN ISO 6644 z októbra 2007 a STN EN ISO 13690 z augusta 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Marián Polák. Technická komisia: TK 78 Poľnohospodárske produkty a poľnohospodárske výrobky
Dátum účinnosti opravy normy: november 2010
Keywords: normy