STN EN 1315: 2010 (48 0054), Triedenie guľatiny podľa rozmerov. - Slamka, Marián; Radocha, Marián (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1315: 2010