STN EN 1315: 2010 (48 0054), Triedenie guľatiny podľa rozmerov. - Slamka, Marián; Radocha, Marián; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 6 Lesníctvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1315: 2010
Táto norma nahrádza STN EN 1315-1 z decembra 2000 a STN EN 1315-2 z decembra 2000 v celom rozsahu
Spracovateľ: Marián Slamka, Marián Radocha. Technická komisia: TK 6 Lesníctvo
Keywords: normy