STN EN 1673 + A1: 2010 (51 2570), Potravinárske stroje. Rotačné stojanové pece. Bezpečnostné a hygienické požiadavky (Konsolidovaný text). - Chriašteľ, Ladislav; Pivoňka, Michal (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1673: 2000 + A1: 2009