STN EN 1673 + A1: 2010 (51 2570), Potravinárske stroje. Rotačné stojanové pece. Bezpečnostné a hygienické požiadavky (Konsolidovaný text). - Chriašteľ, Ladislav; Pivoňka, Michal; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 63 Potravinárske stroje a zariadenia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1673: 2000 + A1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 1673 z mája 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ladislav Chriašteľ, Michal Pivoňka. Technická komisia: TK 63 Potravinárske stroje a zariadenia
Keywords: normy