STN EN 14078: 2010 (65 6532), Kvapalné ropné výrobky. Stanovenie obsahu netylesterov mastných kyselín (FAME) v stredných destilátoch. Metóda infračervenej spektrometrie. - Pokorná, Lýdia (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou verziou európskej normy EN 14078: 2009