STN EN 15210-1: 2010 (65 7407), Tuhé palivá. Stanovenie mechanickej odolnosti peliet a brikiet Časť 1 Pelety - Hlúbiková, Stanislava (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15210-1: 2009