STN EN 15210-1: 2010 (65 7407), Tuhé palivá. Stanovenie mechanickej odolnosti peliet a brikiet Časť 1 Pelety - Hlúbiková, Stanislava; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15210-1: 2009
Spracovateľ: Stanislava Hlúbiková. Technická komisia: TK 50 Ropa, plynné a kvapalné palivá, ostatné výrobky z ropy a palivá z obnoviteľných zdrojov
Keywords: normy