STN EN 15148: 2010 (65 7411), Tuhé biopalivá. Stanovenie obsahu prchavých látok. - Pokorná, Lýdia (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15148: 2009